Match! certificaat

 

 

De Ermelose wethouder Esther Verhagen en Dick van Hemmen, voorzitter Sociaal Economisch Overleg en burgemeester van Nunspeet hebben afgelopen week het Match!-certificaat uitgereikt aan ondernemer Cor van Winkoop. Hij ontving het certificaat als blijk van waardering omdat hij, via Match!, drie mensen vanuit een uitkering aan een vaste baan heeft geholpen.

 

“De lat ligt bij ons hoog, maar de mensen die ik via Match! hier heb werken doen het uitstekend”, reageert ondernemer Cor van Winkoop op de uitreiking van het Match!-certificaat. Hij ontving het certificaat deze week als blijk van waardering omdat hij drie mensen vanuit een uitkering aan een vaste baan heeft geholpen.

Cor van Winkoop is alweer de derde generatie uit het familiebedrijf. Zijn grootvader begon in 1967 met herstel- en spuitwerk van personenauto’s. Inmiddels is Van Winkoop een internationaal opererende onderneming met twee grote bedrijfshallen op bedrijventerrein Veldzicht in Ermelo en opdrachtgevers uit Nederland, Frankrijk en Duitsland. Het bedrijf doet alles op het gebied van autoschade, truckschade, spuiterij en er is een reclameafdeling voor het beplakken van de trucks en auto’s. Er werken zo’n 60 vakmedewerkers, waaronder drie mensen vanuit Match!

Match! is een samenwerkingsverband tussen de Sociale Dienst Veluwerand en Inclusief Intervens met als doel om zoveel mogelijk werkzoekenden vanuit een uitkering te begeleiden naar vast of tijdelijk werk. Volgens wethouder Verhagen verdient Cor van Winkoop alle waardering.“Het is vaak niet de makkelijkste weg, maar juist nu is het zo belangrijk dat mensen vanuit een uitkering naar een volwaardige arbeidsplaats worden geholpen”.