Truckspuiterij

Van Winkoop Truckspuiterij heeft alles in huis om uw truck, trailer, touringcar en andere transportmiddelen snel, efficiënt en op een kwalitatief hoogwaardige manier te spuiten in uw huisstijl. Heeft uw truck een nieuwe kleur nodig, wilt u uw wagenpark van uw nieuwe huisstijl voorzien of wilt u uw truck geheel volgens eigen ontwerp in special paint?

Bij Van Winkoop regelen we dit voor u! Wij beschikken over 5 spuitcabines waarvan 2 cabines in XL formaat (28 meter lang). Beide cabines hebben liftschachten zodat wij overal perfect en snel bij kunnen. De cabines zijn in 2011 nieuw gerealiseerd en volgens de laatste normen gebouwd. Zo zijn ze uitgerust met de juiste afzuigsystemen en tot wel 30% zuiniger met energie.

Ook houden wij rekening met het milieu. Zo recyclen we gebruikte thinner door het te regenereren en gebruiken we alleen HVLP (high volume, low pressure) verfspuiten om de overspray zo veel mogelijk te beperken. Wij spreken graag zorgvuldig uw wensen door om uw truck weer stralend op de weg te krijgen! Het Truckspuiten bestaat uit de volgende stappen: Demonteren, voorbewerken en montage.