Selecteer een pagina

Specialisme Bedrijfsauto’s

Van Winkoop is de juiste plek voor uw bedrijfsauto’s. Eén plek voor alle werkzaamheden aan uw bedrijfsauto zoals schadeherstel, huisstijl spuiten en reclame aanbrengen. Onze specialisten voorzien u graag van advies in uw zoektocht naar een passende oplossing.

One stop shop voor bedrijfswagens

Bedrijfswagens, klein grijs, busjes.. Het werkt nét ff anders dan bij een personenwagen. U hebt te maken met de factoren tijd, techniek en formaat. Een verlengde en verhoogde bus is niet overal welkom. En u wilt natuurlijk zo weinig mogelijk stilstand. Naast schadeherstel wilt u ook gelijk uw bus weer vakkundig in uw eigen huisstijl terug, inclusief reclame. Waar kan dat nou…

Bij Van Winkoop heeft u alles onder één dak voor uw bedrijfswagen.

Schade aan uw bedrijfswagen

Naast het feit dat schade aan uw bedrijfsauto een onaangename kostenpost is, begrijpen wij bij Van Winkoop dat u uw brood verdient met uw wagen.

Daarom is tijd net zo belangrijk als het prijskaartje. Omdat wij alles onder 1 dak aanbieden hoeft u niet verschillende adressen langs.

Daarnaast beginnen wij om 06.00 ‘s ochtends en werken we ook op zaterdagochtend. Dat scheelt aanzienlijk in de doorlooptijd en daar heeft u weer voordeel bij.

Uw bedrijfswagen in huisstijl gespoten

Kleur zegt alles. Een unieke bedrijfskleur is de basis van een nette uitstraling. Uw bedrijfsauto is vaak het eerste wat een klant ziet van uw bedrijf.

Een bedrijf wat zuinig en netjes is op zijn wagenpark, wordt eerder beoordeeld als een vakkundig en kwalitatief bedrijf. Uitstraling is alles.

Vaak heb je maar één kans om een eerste indruk te maken, laat die eerste indruk positief zijn.

Reclame op uw bedrijfswagen

Autoreclame is nog altijd de meest effectieve vorm van reclame. Weggebruikers kunnen er simpelweg niet omheen, u kan niet even doorzappen naar ‘t volgende kanaal.

In één oogopslag moet duidelijk zijn wat u aanbiedt en waar u voor staat. Van Winkoop heeft daar kijk op om de boodschap zo effectief mogelijk over te brengen.

Heeft u een nieuwe uitdaging voor ons?