Selecteer een pagina

Specialisme Truckschade

Van Winkoop Truckschade verzorgt het schadeherstel, richtwerk, constructie en modificatie werk aan bedrijfsvoertuigen en alle overige transportmiddelen. Gevoel voor techniek én mogelijkheden zien, is waar van Winkoop Truckschade om geroemd wordt. Van Winkoop Truckschade ontzorgt u met zeven verschillende specialismen.

Bergingsvoertuigen construeren

Op maat gemaakte kasten voor sleep en bergingsvoertuigen. Wij bedenken een passend ontwerp, laten materiaal zetten en lassen uw kasten alvorens we de voertuigen in uw huisstijl laten spuiten.

Zwaartransport

Bij Van Winkoop kunt u ook terecht voor speciale opbouw op zwaartransport trekkers, zoals brandstoftanks, kisten en vlonders. Uiteraard kunnen wij ook schades hieraan herstellen. Evenals aan tender- brand en legervoertuigen.

Cabineschades

Van Winkoop Truckschade herstelt schades van A tot Z aan alle wegtransport middelen, zoals trucks, trailers (koel-, huif-, bulk- en tanktrailers), landbouwvoertuigen, mobiele kranen en blusvoertuigen ongeacht het merk en type. Cabine- en chassisschades herstellen wij door middel van richten en vervangen van beschadigde delen, door zowel nieuwe als gebruikte onderdelen.

Richtwerk

Bij het richten van chassis wordt gebruik gemaakt van aanwarming door middel van inductie en wordt te allen tijde de wieluitlijning gecontroleerd om extra bandenslijtage te voorkomen. Tevens beschikken wij over een cabinebank zodat wij de originele maatvoering bij herstel van de cabine kunnen garanderen. Door korte doorlooptijden, voldoende kennis van zaken en mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw schadelast tot een minimum beperken.

Cabineverlenging en XXL trucks

Pionier op het gebied van Cabine verlenging of XXL trucks. Zoek je wat extra ruimte, dan kan je bij ons terecht voor het verlengen van je Truck. Van Winkoop debuteerde in de wereld van verlengingen met een Volvo, een Scania en een DAF. Ook heeft van Winkoop ervaring met verscheidene lengtes.

Carrosseriewerk

Bij ons kunt u terecht voor schadeherstel aan gesloten (koel)bakken, huiftrailers en koel- en bulkopleggers. Ook opbouw van laadkleppen is mogelijk. Kortom voor al uw werkzaamheden aan alle merken carrosserieën.

Opbouwen van Vlonders, Skirts, Bumpers en slangenrekken

Bij het opbouwen van trucks focussen we ons op de buitenkant, het exterieur. Verfraaien van cabines kent vele gezichten en samen met de klant kijken we hoe we de wensen kunnen vervullen. Voor opbouwwerk van een speciale klus en unieke projecten kan u daarom ook bij ons terecht.

Heeft u een nieuwe uitdaging voor ons?