Selecteer een pagina

Specialisme Truckspuiterij

Van Winkoop Spuiterij realiseert speciale wensen en dromen. Dit wordt gedaan met kennis, vakmanschap, gevoel voor techniek. Van Winkoop Spuiterij ontzorgt u in de vier volgende gebieden.

Speciaal Spuitwerk

Jongens zullen altijd jongens blijven…. Heeft u een speciale wens? Wilt u iets anders, of droomt u al jaren van een speciaal ontwerp? Bij van Winkoop denken we niet in kaders of richtlijnen. Het maakt niet uit of het ooit eerder gedaan is, of niet. Wij helpen u om uw wensen zichtbaar te maken op uw auto. Wilt u een speciale lak, striping, airbrush of iets anders? U vraagt, en wij draaien.

Huisstijl ontwerpen

Hoe wilt u gezien worden? En Hoe wilt u dat uw klanten u zien? Herkenning en eenheid in uitstraling, daar helpen wij u bij. Voor uw complete huisstijl en wagenpark kan u bij ons terecht.

Ontwerpen van special editions

Wilt u als dealer een speciale editie lanceren? Heeft u een jubileum, iets anders te vieren of komt er een nieuw model uit van uw merk? Van Winkoop bedenkt, creëert en levert speciale edities. Denkt u eens aan de Volvo Performance Edition, de Renault T high Edition en bijvoorbeeld de Volkswagen E-up.

Stralen

Het mooiste resultaat is afhankelijk van de basislaag. Wilt u echt schoon beginnen? Dan kiest u voor stralen. Met zandstralen worden alle oude laklagen, roest en vuiligheid verwijderd. Als de basis kaal is, dan kunnen we weer beginnen met opbouwen van de antiroest en laklagen.

Heeft u een nieuwe uitdaging voor ons?