Selecteer een pagina

Sponsoring door Van Winkoop

Mammoet Rallysport

Mammoet Rallysport is een stichting die als doel heeft het bevorderen en mogelijk maken van de uitoefening van de rallysport met vrachtauto’s personenauto’s en of motors.

Maxxis Dakar

Tim en Tom Coronel zijn onderdeel van het Maxxis Dakar Team. Met zijn tweeën zullen zij in ‘The Beast’ aan de Dakar-rally gaan meedoen.

BK Power Team

BK Power Team rijdt bij de NTTO in de Grand National competitie, in de Two Wheel Drives klasse. NTTO staat voor de Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie die zich bezig houdt met alle tractor pulling-wedstrijden die er in Nederland op het hoogste niveau worden verreden.

Lucky Ducky

Lucky Ducky rijdt bij de NTTO in de Mini Unlimited competitie, in de tweede Euro Cup klasse. In deze klasse rijden ook tractoren die omgebouwd zijn met bijvoorbeeld vliegtuigmotoren of V8 en V12 motoren.

Heavy Boys Toys

Heavy Boys Toys houdt zich bezig met  vele tractor pulling-evenementen door heel Nederland en daarbuiten. HBT rijdt ook bij de NTTO in de Supersport Trucks competitie.

MC Volgas

Door het steunen  van deze crossclub kan MC Volgas investeren in de toekomst en zorgen dat zij één van de grootste en oudste crossclub blijven.

Stichting Groevenbeek Klassiek

Het doel van Stichting Groevenbeek Klassiek is om minimaal één keer per jaar een breed publiek op een informele manier kennis te laten maken met de klassieke muziekcultuur in haar diverse verschijningsvormen. Het programma bestaat uit (aangename) klassieke werken waardoor zoveel mogelijk mensen, jong én oud, bereikt worden en zich (nog meer) gaan interesseren voor klassieke muziek.

KWF Kankerbestrijding

Door financiering steunt Van Winkoop, KWF  kanker bestrijding met belangrijke wetenschappelijke onderzoeken. Kanker begrijpen is kanker bestrijden.

Businessclub DVS’33

Stichting BusinessClub DVS’33 houdt zich bezig met het realiseren van sportieve doelstellingen. Als sponsor maakt Van Winkoop mede mogelijk het spelen van topamateurvoetbal bij de hoogst spelende club van de hele Veluwe.

De vrienden van FC Horst

De vrienden van FC Horst maken het mogelijk dat het eerste elftal en de jeugd op FC Horst onbezorgd kunnen sporten.

Heeft u een nieuwe uitdaging voor ons?