Selecteer een pagina

Specialisme Reclame

Van Winkoop Reclame verzorgt verschillende reclamediensten voor met name bedrijven. Hierbij kunt u denken aan autobelettering, truckstyling, full colour printing, gevelreclame, binnenreclame, bouw- en projectborden en huisstijl & ontwerp. Van Winkoop Reclame ontzorgt u hierin met veel ervaring en vakmanschap.

Autobelettering

Uw auto is het visitekaartje van uw bedrijf. Elk voertuig is bij ons maatwerk. Wat u wenst uit te dragen aan uw klant dat vertalen wij in een passend ontwerp op uw voertuig. Of dit nu voor een subtiel logo of een complete carwrap is, bij ons is alles mogelijk.

Truckstyling

Als reclamebureau dat onderdeel is van Van Winkoop Spuiterij weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om extra aandacht te geven aan het design van uw truck. Wij helpen u graag met het verzorgen van het ontwerp en het beletteren van de truck zodat uw tweede huis compleet naar uw wens is.

Full colour printing

Wij beschikken over twee XL fullcolour printers waarmee bijna iedere afbeelding gebruikt kan worden om uw naam extra aandacht te geven. Met een fullcolour print kunt u echt alle kanten op, van scooter tot een complete oplegger. Ons is in ieder geval niets te gek!

Gevelreclame

Gevelreclame geeft uw bedrijfspand de juiste uitstraling. Hierbij gaat het allemaal om de juiste herkenbaarheid en zichtbaarheid. Laat uw huisstijl door ons op een passende manier op uw pand vertaald worden.

Binnenreclame

Met de juiste binnenreclame vertaalt u de buitenkant van uw bedrijf naar binnen toe. Het is de manier om uw bezoekers op hun gemak te laten voelen. Dit kan van een bewegwijzering zijn tot aan een fotowand, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bouw- en projectborden

Bouw- en projectborden zijn de manier om uw project aan te kondigen en voorbijgangers gelijk te informeren. Of dit nu voor korte of langere duur is bij ons bent u aan het juiste adres van ontwerp tot uitvoering.

Huisstijl en ontwerp

Wat maakt uw huisstijl succesvol? Wat wilt u als bedrijf uitstralen? Laat u door ons adviseren voor een doeltreffende uitstraling dat naadloos bij uw bedrijf aansluit.

Heeft u een nieuwe uitdaging voor ons?